HUSKER DU AT FORKÆLE LÆDERET?

Ved du godt, at dine læderprodukter skal plejes, på samme måde som din egen krop skal plejes?

Vi kan alle sammen have tanken: "Jeg gør det i morgen"

 

MEN husker du det? Hvis du vil have, at din taske skal holde i mange år, så er det en god ide at forkæle læderet en gang i mellem. På den måde beskytter du produktet mod vind og vejr samtidig med, at det bliver plejet. Hvorfor ikke passe på din taske?


Shop produkterne her: PLEJEPRODUKTER

ANTIQUE LÆDER

Hvis du har et produkt, som er i vegetabilsk indfarvet læder, er det vigtigt, at du kun bruger plejeprodukter, som er organiske. Vegetabilsk indfarvet læder er baseret på naturmaterialer, og det tåler derfor ikke plejeprodukter med et kemisk indhold. Det vil være en god ide at bruge følgende plejeprodukter:

 

Organic Protect & Care Spray

Denne spray beskytter læderet mod snavs, fedt og fugt. Sprayen plejer læderet uden brug af kemikalier og beskytter dens oliebaserede overflade med olivenolie.
Se mere her

 

Organic Cream

Vi anbefaler denne organiske creme til dit produkt, som er produceret i antique læder, hvis læderet med tiden er blevet mat eller tørt. Denne lotion beskytter og genopliver læderet, så det forbliver blødt og smidigt. Cremen plejer læderet uden brug af kemikalier og beskytter dens oliebaserede overflade.
Se mere her

 

 

 

STRUKTURERET LÆDER

Hvis dit produkt er i en af de strukturerede lædertyper som grain, cow eller snake skal det naturligvis også plejes. Her vil det være en god ide at bruge nedenstående plejeprodukter, som både beskytter og behandler dit produkt. Der kan dog også bruges organiske plejeprodukter på disse lædertyper.

 

Waterstop Spray

Denne spray beskytter læderets overflade mod snavs, fedt og fugt. Sprayen giver læderet pleje, genopfrisker farven og giver læderet lov til at ånde. Sprayen giver desuden UV-beskyttelse.
Se mere her

 

Leather Lotion

Brug en læderlotion hvis læderet med tiden er blevet mat eller tørt. Denne lotion beskytter og genopliver læderet, så det forbliver blødt og smidigt. Lotionen er baseret på aloe vera og værdifulde olier, som er specielt udviklet til læder af høj kvalitet.
Se mere her

 

 

  

RUSKIND

Ruskind er en lædertype med ru eller opkradset overflade, som gør, at tasken ofte får et blødt udtryk. Hos Markberg bruger vi betegnelse ”suede”, som er det engelske ord for ruskind. Når man køber og behandler ruskind, skal man være opmærksom på, at ruskind desværre ikke er 100 % farvefast. Det er ikke fordi, at Markberg benytter en dårlig skindtype, tværtimod. Vi vil derfor altid anbefale, at man imprægnerer ruskindsproduktet inden brug. Det vil forstærke læderet og farven på tasken og beskytte læderet mod vand og fugt. Imprægneringen kan dog ikke gøre ruskindet 100 % farvefast, men det kan hjælpe.

 

Waterstop Spray

Denne spray beskytter læderets overflade mod vand, fugt, snavs og fedt. Sprayen giver læderet pleje, genopfrisker og giver læderet lov til at ånde. Sprayen giver desuden UV-beskyttelse.
Se mere her
 

 

  

LAMMESKIND

Hvis du har et produkt, som er i lammeskind, er det vigtigt, at du kun bruger plejeprodukter, som er organiske, eftersom lammeskind ikke kan tåle plejeprodukter med kemisk indhold. Lammeskind er et delikat materiale, der har behov for hyppig og grundig pleje.

Det vil være en god ide at bruge følgende plejeprodukter:

 

Organic Protect & Care Spray

Denne spray beskytter læderet mod snavs, fedt og fugt. Sprayen plejer læderet uden brug af kemikalier og beskytter dens overflade med olivenolie.
Se mere her

 

Organic Cream

Vi anbefaler denne organiske creme til dit produkt, som er produceret i lammskind,
hvis læderet med tiden er blevet mat eller tørt. Denne lotion beskytter og genopliver læderet, så det forbliver blødt og smidigt. Cremen plejer læderet uden brug af kemikalier og beskytter dens overflade.
Se mere her


SHOP PRODUKTERNE HER: PLEJEPRODUKTER