Levering og returnering


LEVERING                  

Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Fragt 39 DKK for ordrer under 499 DKK

Når du modtager din ordre, er det vigtigt, at du kontrollerer din pakkes indhold. Hvis pakken eller indholdet er beskadiget, eller du ønsker at klage over eventuelle fejl, skal du informere os herom inden for to dage.

Markberg leverer gennem GLS.  Pakken vil blive leveret til den valgte leveringsadresse.
Der afsendes dagligt varer, så medmindre andet er oplyst, vil den forventede leveringstid være mellem 1-3 hverdage.

Hvis du har valgt levering til pakkeshop, vil du modtage en SMS samt mail, når pakken er klar til afhentning.

RETURNERING/FORTRYDELSESRET

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du sende eller aflevere varen til Helge Nielsens Allé 7b, Løsning uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at fortrydelsesretten er udløbet. Returfristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage fra, du modtager din ordre. OBS i forbindelse med julegavekøb forlænges returfristen til d. 15. januar. Det vil sige, at returpakken skal være på Markbergs adresse senest d. 15. januar.

 


Send gerne varen tilbage til os i samme emballage, som du modtog produktet i. 
Den vedlagte returseddel skal udfyldes ved returnering.

Benyt det vedlagte GLS returlabel til at sætte udenpå kassen, før den afleveres i en GLS pakkeshop. Returlabelen vil være vedlagt i forsendelsen.

 

Bemærk:

Returnering er kun gratis, hvis du benytter det vedlagte returlabel. Vi anbefaler, at du får en kvittering af pakkeshoppen ved indlevering af pakken, så du har et bevis for afsendelsen.

Labelen vil kun være aktiveret inden for de 30 dages returret og vil derefter blive deaktiveret. Ved returnering af varer, der er markeret som gaver, vil returlabelen være aktiveret til returneringsfristens udløb.

Hvis du mister din returlabel, vil det ikke være muligt at få tilsendt en ny efterfølgende. Da vil du selv skulle betale fragtomkostninger og sende varen tilbage til os i samme emballage, som du modtog pakken i. OBS. Vi afhenter IKKE pakker i pakkeshops. Pakken skal sendes til nedenstående adresse.

 

Returadresse:

Markberg ApS
Helge Nielsens Alle, 7, Port 5
8723 Løsning
Denmark

 

VARENS STAND

Produktet skal være intakt for, at vi kan tilbagebetale din købssum. Du vil miste købssummen helt eller delvist, hvis varens stand er forringet. Varens stand må altså ikke være forringet, og varen må ikke være håndteret ud over, hvad der forventes for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Produktets mærke skal være fæstnet til produktet, som det var ved modtagelsen. Du må altså afprøve varen, som du ville have gjort i en fysisk butik. Produktet vil blive gennemset ved modtagelsen.

 

TILBAGEBETALING 

Vi gennemfører kun tilbagebetalingen til samme betalingskort, som der er benyttet ved den oprindelige transaktion. Hvis det kun er en del af ordren som returneres tilbagebetales leveringsomkostningerne ikke. Tilbagebetalingen vil blive tilbageholdt, indtil Markberg har modtaget varerne.

 

Vi refunderer hele beløbet, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

OMBYTNING

Vi kan desværre ikke håndtere ombytninger. Så hvis du ønsker at ombytte produktet til en anden størrelse, model eller farve, skal du bestille det produkt, som du ønsker på hjemmesiden.

Du returnerer blot det andet produkt, og det vil blive håndteret som en almindelig returnering.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 86130080 eller e-mail: contact@markberg.com