OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

LEVERING

Der afsendes dagligt varer i hverdagene, så medmindre andet er oplyst, vil den forventede leveringstid være mellem 2-3 hverdage til levering i Danmark. Du vil modtage en e-mail, når ordren er pakket på vores lager, hvor dit tracking nummer vil fremgå. Hvis du mod forventning ikke har modtaget en e-mail, vil du modtage en SMS samt e-mail, når pakken er klar til afhentning.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte os på tlf.: +45 86130080 eller e-mail: contact@markberg.com

Vi tilbyder gratis levering til pakkeshops på ordrer over 499 DKK. 

På køb under 499 DKK, vil der være 39 DKK. i fragtomkostninger.
Ønsker du privatlevering? Privatlevering vil koste 39 DKK. uanset ordrens værdi.

Markberg leverer gennem GLS. Pakken vil blive leveret til den valgte leveringsadresse.


Der afsendes dagligt varer i hverdagene, så medmindre andet er oplyst, vil den forventede leveringstid være mellem 2-3 hverdage til levering i Danmark.
 

REKLAMATION

På alle Markbergs produkter er der i henhold til købeloven 24 måneders reklamationsret. Det omfatter fabrikations- eller materialefejl, som kan ske ved normal anvendelse af produktet.

Hvis du vil reklamere over dit produkt, skal du gøre følgende:
Send en e-mail til contact@markberg.com, hvor du beskriver fejlen på dit produkt. Vedhæft et par billeder af reklamationen og din ordrebekræftelse. Det er vigtigt, at ordrenummeret fremgår på vedhæftede dokument, så vi kan finde tilbage til dit køb.
Du skal ikke gøre yderligere, før du får en tilbagemelding fra Markberg.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte os på tlf.: +45 86130080 eller e-mail: contact@markberg.com 

Markberg kan kun tage direkte imod reklamationer, som er købt på markberg.dk eller markberg.com. Hvis dit produkt er købt i en fysisk butik, bedes du venligst henvende dig i den pågældende butik.

RETURNERING, GAVER & OMBYTNING

Da du har afleveret din returpakke i pakkeshoppen, har du modtaget en kvittering fra pakkeshoppen på, at du har indleveret pakken. På kvitteringen fremgår der et GLS tracking nummer. Se hvor langt din pakke er kommet ved at klikke her.

Når Markberg har modtaget din returpakke, vil behandlingsprocessen tage 1-2 hverdage (man - fre). Dernæst vil beløbet blive refunderet. Læs mere derom nedenfor.


Hvis du ikke har modtaget en kvittering for indleveringen, kan du kontakte os på tlf.: +45 86130080 eller e-mail:
contact@markberg.com

Når returneringen er godkendt, kan der gå op til 10 hverdage for indenlandske kunder og op til 35 hverdage for internationale kunder, før refunderingen vil blive vist på din betalingskonto på grund af forskellige behandlingstider mellem betalingsudbydere. 

Vi refunderer hele beløbet, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Ønsker du at bytte din gave til noget andet?
Vi kan desværre ikke håndtere ombytninger. Du skal blot returnere det produkt, du ønsker at ombytte, hvorefter beløbet vil blive refunderet til det benyttede betalingskort. Der er vedlagt en returlabel i forsendelsen, så du let kan returnere gaven uden forsendelsesomkostninger. Derefter kan du bestille det nye produkt på hjemmesiden.

Vi kan desværre ikke håndtere ombytninger. Du skal blot returnere det produkt, du ønsker at ombytte, og beløbet vil blive refunderet til det benyttede betalingskort. Der er vedlagt en returlabel i forsendelsen, så du let kan returnere ordren uden forsendelsesomkostninger. Derefter kan du bestille det nye produkt på hjemmesiden.

VÆRD AT VIDE

Det er en rigtig god ide at pleje dit produkt, så det kan blive ved med at se pænt ud og holde i længere tid. Det er dog vigtigt, at du bruger de plejeprodukter, som passer til den type læder, dit produkt er produceret i.

Du kan læse alt omkring læderpleje
her.  

Hvis du forsat har brug for hjælp, kan du kontakte os på e-mail: contact@markberg.com