OM OS


HVEM ER MARKBERG?

 

Markberg er titlen på en ægte kærlighedshistorie. En kærlighed for at skabe, for at gøre en forskel og for hinanden.

 

Brandets navn repræsenterer grundlæggerne, Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK), som danner par både professionelt og privat.

 

Vi blander altid forretning med fornøjelse! Ikke kun i vores måde at arbejde på men også i vores produkter. Alle Markberg items har et moderne look og gennemtænkte funktionelle detaljer. Du kan forelske dig i designet af et item, men funktionaliteten er afgørende for, om du elsker det for livet.

 

Hos Markberg tror vi på kvalitet. Vi gør en dyd ud af at designe produkter, som du kan bruge i mange år. Smukke items som du ikke bare smider ud efter kort tids brug. Vi går aldrig på kompromis. Det ligger simpelthen ikke til vores natur.

 

Velkommen til vores univers!

 

 VORES VÆRDIER

 

Markberg repræsenterer enkelthed og rent skandinavisk design blandet med unikke detaljer. Funktionalitet såvel som håndlavede detaljer er nøgleelementer i vores design.

 

Markbergs kerneværdier er kvalitet, bæredygtighed og skandinavisk tidløst design. Vi går aldrig på kompromis – hverken i form af materialevalg eller samarbejdspartnere, der producerer produkterne. Det er vigtigt for Markberg at kunne være stolt af det, som vi laver – helt ud til den enkelte arbejder på fabrikkerne. 

 

I smukke omgivelser i nærheden af Vejle Fjord i Danmark, designer Markberg hvert år to hovedkollektioner og tre mindre kollektioner. Produkterne er fremstillet af ægte læder, der kommer fra højt kvalificerede producenter fra forskellige steder i verden.

 

”Læder i god kvalitet er ligesom dyr vin, det bliver kun bedre med tiden.”

 

 PASSION FOR BÆREDYGTIGHED

 

Mette og Rune har altid været passionerede omkring bæredygtighed. Derfor har gode materialer og bæredygtige valg, helt fra begyndelsen, været en del af Markbergs DNA.

 

Det bæredygtige fokus er kun blevet større igennem årene. Det har blandt andet resulteret i en kollektion af tasker lavet af genanvendte plastikflasker, som blev lanceret i foråret 2020.

 

Hos Markberg arbejdes der hele tiden på kreative og bæredygtige løsninger, som kan være med til at skåne miljøet. Alle de tiltag som vi indtil videre har implementeret, kan der læses om her.


 


 

 

TILBAGE TIL BEGYNDELSEN...

 

Idéen til Markberg opstod i 2008, da Mette skulle købe nye handsker. Hun havde svært ved at finde de rette handsker, som både havde designdetaljer og funktionalitet.

 

Mette og Rune har begge iværksætterblod i årene, og der er aldrig langt fra tanke til handling. De gik derfor i gang med at udvikle design-handsker i høj kvalitet. Det viste sig hurtigt at være en stor succes, og kort tid efter kom taskerne til.

 

Lige siden 2008 har Mette og Rune arbejdet hårdt for at designe kvalitetsprodukter, der opfylder Markbergs grundlæggende kerneværdier, og som samtidig falder i kundernes smag. De to passionerede ejere har med tiden udvidet Markberg-familien med dygtige og engagerede medarbejdere, der i fællesskab gør en stor indsats for at udvikle brandet og give vores kunder den bedste oplevelse.