"Hvis vi alle gør lidt, kan lidt blive til rigtig meget."

VORES VISION

Hos Markberg tror vi på, at man ikke altid behøver noget nyt for at skabe noget godt. Nogle gange har vi allerede alt, der skal til. Vi har en overflod af affald på vores planet. Affald forsvinder ikke bare. Det forbliver her i hundredvis af år og ophober sig i vores verdenshave og disponeringsanlæg. Det er derfor en alvorlig trussel mod miljøet. Som en del af modeindustrien mener vi, at det er vigtigt at tage ansvar for det aftryk, vi efterlader i verdenen. Derfor ønskede vi at finde et formål til noget af dette i stedet. Ved at bruge hvad vi allerede har, blev MARKBERG RECYCLED skabt og vil fortsat hjælpe med at sætte dagsordenen for håndteringen af affald og en bæredygtig anvendelse af dette.
Se alle produkterne her: RECYCLED

GLOBAL RECYCLED STANDARD

Det er ekstremt vigtigt for os at kunne verificere, at vores produkter er fremstillet med en stor respekt for både menneskerne, der producerer dem, såvel som miljøet. Derfor er alle vores RECYCLED produkter produceret i GRS-certificeret materiale. The Global Recycled Standard er en produktstandard til sporing og verificering af indholdet af genbrugsmaterialer i et slutprodukt. Standarden gælder for hele forsyningskæden og vedrører sporbarhed, miljøprincipper, sociale krav, kemisk indhold og mærkning.

GENANVENDT POLYESTER

Alle Markbergs polyester tasker er lavet af genanvendt materiale. Lær mere om processen og kvaliteten af disse produkter nedenfor.

Processen:

Genanvendt polyester er garn lavet af genanvendt plastik. I vores tilfælde, plastikflasker. Når plastikflasker genanvendes, bliver de først gjort rene og revet i flager og dernæst smeltet til små kugler. Disse små kugler bliver til garn, som bliver brugt til at lave polyester stoffet til taskerne. Én mands affald er bogstavelig talt en anden mands skat.

Kvaliteten:

Kvaliteten af vores produkter er i højsæde i alt, hvad vi gør, da holdbarhed er bæredygtighed, og at genanvende betyder bestemt ikke, at man må gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores RECYCLED tasker er produceret i slidstærkt og vandafvisende materiale. Dette gør, at taskerne kan være til glæde hos vores forbrugere i mange år.


Se alle produkterne her: RECYCLED