EN KOLLEKTION I FORÅRSFARVER

Der er et stort fokus på pastelfarver i modebilledet, hvilket passer perfekt idet de lyse dage tager over. Sorbet farven er denne kollektions musthave! Den passer til årstiden og føles som et strejf af solskin. Style dine sorbet-farvede accessories med klassiske farver som hvid, sort og latte eller vær lidt vovet i din styling ved at sammensætte sorbet med toner af lavendel. I kollektionen er der også et sort slangeprint, hvilket er en populær Markberg klassiker, da den er tidløs og samtidig har en smule kant.

Sæsonens helt store "IT-tasker" er AdoraMBG crossbody og OksanaMBG clutch. Begge tasker kan både bæres i hånden, over skulderen eller som en crossbody taske. De kan også nemt piftes op med en farverig guitarstrop. Kollektionen giver dig masser af stylingmuligheder og anledning til fine farvesammensætninger. 

MAKE A STATEMENT

I kollektionen finder du også Markberg RECYCLED, som er produkter lavet af genanvendte materialer. Sætningen "If we alle do a little bit, a little bit can become a whole lot" vil du støde på og er vores måde at opfordre alle til at træffe bæredygtige valg – hvor store eller små de end måtte være, da de alle har en betydning i det store billede.

Hos Markberg har vi stort fokus på hele tiden at forbedre os og være med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen.
Så "don't be trashy" - du kan være med til at sætte dit præg!

Du kan læse meget mere om vores RECYCLED produkter her.